Chat with us, powered by LiveChat

Webbinarium om kursvärderingsprocessen inom universitet och högskola

Blekinge Tekniska Högskola har tillsammans med Quicksearch utvecklat en lösning för kursvärderingsprocessen inom universitet och högskola.

Lösningen är till stora delar är helt automatiserad och resultaten är synliga på olika nivåer. Resultaten skickas ut och finns tillgängliga online för studenter, men även blivande studenter kan ta del. Lärare och chefer har tillgång utifrån behörighet. Sammanställningar, analyser och diagram görs enkelt online. Systemet är sedan mer än 2 år tillbaka i drift hos BTH och Högskolan i Halmstad. Den nya kursvärderingsprocessen har inneburit stora effektivitetsvinster för lärare och administratörer, ökat kvaliteten och inneburit bättre jämförelsemöjligheter inom och mellan institutioner.

Välkommen att under webbinariet ta del av upplägget och erfarenheterna.

Deltagare kommer att kunna ställa frågor via chatforum. Vi är tacksamma om ni anmäler deltagande till Mikaela.Magnusson@quicksearch.se men https://connect.sunet.se/learning_lab kommer även att hållas öppen utan anmälan. Observera om du skriver in adobeconnect adressen manuellt att det är ett understreck mellan learning_lab.

Vi ses tisdagen den 27 maj kl 13.00.

Välkomna!

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivit av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email