Chat with us, powered by LiveChat

Vi fyller 20 år!

Intervju med Quicksearchs grundare – Jonas Malmberg och Ulf Larsson

Jonas Malmberg och Ulf Larsson är Quicksearchs grundare och ägare. Tillsammans har de gjort en spännande resa och haft det stora nöjet att följa företagets utveckling. Från att ha suttit i en enkel liten källarlokal i Halmstad har vi nu blivit en av Sveriges främsta aktörer inom feedback.

I år firar Quicksearch 20 år. I samband med detta har vi valt att ta reda på hur allting egentligen gick till. Hur föddes idéen till Quicksearch, vilka hinder har Jonas och Ulf stött på längs vägen och hur ser de på framtiden?

Hur kom ni två först i kontakt med varandra?

Jonas: Det var genom musiken. Vi arbetade båda två som discjockeys på kvällarna och studerade i Lund tillsammans på dagarna.

Hur växte idén till Quicksearch fram?

Jonas: I mitten på 90-talet arbetade vi som kvalitetskonsulter inom hotellbranschen och började studera sambandet mellan förbättringsarbete och feedback. Vi kom snart fram till att det som styrde och påverkade allt vad vi och företagen gjorde var feedback från kunder och medarbetare.

Ulf: Vi har alltid gillat förbättringsarbete. Det finns inget roligare, mer utvecklande och givande än att hjälpa omgivningen att må bra och fungera bättre! Då vi båda två hade erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen så var det naturligt att börja med vårt utvecklingsarbete där. Den metod som vi använde var traditionellt kvalitetsarbete och den ”aha-upplevelse” vi fick under detta arbete var att det är vad din omgivning tycker om dig som avgör hur framgångsrik du kommer att bli.

I hotellbranschen var det krångligt att samla in feedback och sammanställningen fungerade inte speciellt bra. Vi hade tur att leva i en tidsperiod där de första datorerna började komma och vi förstod snabbt att dessa verktyg skulle kunna underlätta vårt arbete. Tjugo år senare visade det sig att vi hade rätt och satsade på rätt område. Feedback från kunder och medarbetare har idag tagit steget in i finrummen och det har blivit allmänt accepterat att det faktiskt är dessa åsikter som avgör ditt företags framtid.

Vad var er ambition med Quicksearch? Var såg ni ett behov att fylla?

Jonas: Vi arbetade ju tidigare inom service- och nöjesbranschen där återkopplingen från nöjda och missnöjda gäster kunde vara snabb men väldigt ostrukturerad. Både jag och Ulf upplevde att processen borde gå att förbättra. Datorer och internet var som sagt rätt nytt men vi såg möjligheten att samla in snabb feedback i ett mer ordnat format.

Ulf: Min ambition har alltid varit att göra något bra som jag mår bra av och som man kan vara lite stolt över. Att jobba tillsammans med bra människor där vi alla försöker hjälpa till med att förbättra vår omgivnings omgivning är något som får mig att må bra och gör mig stolt. Vår ambition är att kunna hjälpa så många som möjligt och därför vill vi växa och bli ännu bättre. Det hade även varit lärorikt att bli ännu mer internationella i vårt arbete.

Vilka var de största utmaningarna med att starta Quicksearch?

Ulf: Den största utmaningen i början var att vi saknade erfarenhet och inte visste hur man skulle tänka. Vi var dock tillräckligt kloka att plocka in ett antal mer erfarna rådgivare som kunde hjälpa oss undvika de största fallgroparna.

Jonas: Att missionera för att undersökningar kunde göras via internet var såklart svårt då misstänksamheten var stor. Teknikutveckling och finansiering var också en utmaning. Vi fick försöka hitta kreativa vägar genom nätverk och kompisar.

Var hämtade ni er inspiration ifrån då och var hämtar ni den idag?

Ulf: Jag inspireras mycket av alla duktiga människor som skapat eller gjort något bra! De visar att det går att lyckas och jag tycker att det är spännande att få reda på hur de har gjort, vad de har lärt sig under resan och hur de resonerar. Finns det något som man kan lära sig och som vi kan använda för att bli ännu bättre? Jag läser mycket och lyssnar på föreläsningar då det ofta är de enda sätten som finns för att komma i kontakt med de människor som man aldrig annars skulle kunna träffa. Då vi bara kan tänka tankar som vi kommit i kontakt med gäller det att fylla på med erfarenheter som vi kan ha användning av i vårt förbättringsarbete!

Jonas: Vi gillar verkligen att arbeta med Sveriges bästa och mest framgångsrika företag. Det gör att vi ständigt utmanas och måste utvecklas på ett sätt vi annars kanske inte hade behövt. Vi väljer även att arbeta med kompetenta medarbetare som brinner för feedback. Vi är övertygade om att feedback är det som tar både relationer, team och företag vidare mot framgång. Det gällde då, gäller nu och i framtiden.

Vilka hinder har ni stött på längs vägen?

Jonas: Vi har stött på alla möjliga hinder. I några få fall har medarbetare inte passat in vilket så klart kostat allt från tid och pengar till engagemang. Felsatsningar och investeringar som visat sig inte vara så viktiga har även fördröjt vår utveckling något. I det stora hela känner vi ändå att vi kunnat prioritera rätt och löst det mesta med goda resultat.

Ulf: Från början upplevde vi att vi var för tidigt ute. Ingen trodde att man skulle kunna samla in feedback via internet. Vi har nog hört alla argument som finns för varför detta var vansinne.

Nästa problem var ungdomligt övermod när det började gå bra och vi inte hade varit med om någon lågkonjunktur ännu. Vi lärde oss många bra läxor som man tyvärr måste gå igenom för att verkligen förstå.

Efter detta har vi gått igenom alla de problem som en växande organisation kan gå igenom. Utveckling gör ont men ”If it doesn’t hurt, it’s not worth doing”!

Idag skulle jag säga att vårt främsta problem är att kunna hjälpa så många som möjligt med de naturliga begränsningar som finns i varje organisation. Vi vill inte växa på bekostnad av kvalitet då vi lever på våra kunders nöjdhet och rekommendationer.

Vilket är ert roligaste minne från Quicksearch?

Ulf: Det är svårt att säga då jag alltid blir lika glad vid alla framsteg.

Jonas: Det finns så många! Jag minns framförallt stora steg i teknikutvecklingen, som när vi lyckades med den första webbenkäten. Stora kontrakt och när vi skrivit viktiga avtal ligger mig också varmt om hjärtat. Sen har vi även många kul minnen med våra sköna medarbetare såklart!

 

Vad är det som gjort att ni är där ni är idag?

Ulf: Det som gör att vi är där vi är idag är att vi arbetar med något som är viktigt för många och som hjälper till att skapa en positiv utveckling i samhället.

Tänk dig själv att få vara med om att förbättra din omgivnings vardag genom att skapa förutsättningar för utveckling av bättre produkter, tjänster och arbetsplatser.

Tänk att få göra detta tillsamman med ett bra målmedvetet team av fantastiska kollegor. Vi alla på QS vill vara bra människor som gör bra saker och jag tror att de som vill arbeta med oss känner detta.

Jonas: Jag har upplevt att vår långsiktiga vision om vikten av snabb löpande feedback legat till grund för att det gått så bra som det gjort. Vi har även målmedvetet satsat på att få in de allra bästa medarbetarna och sen jobbat hårt för att behålla dem. Vi satsade också tidigt på ett advisory board med kompetens från sex erfarna företagare vilket gjort att vi fångat in flera perspektiv som säkerligen gett oss ett bra utgångsläge.

Vilka är era roller i Quicksearch idag?

Jonas: Jag skulle säga att vi båda går mot en allt mer strategisk roll. Mitt fokus är att hålla ihop det långsiktiga arbetet i koncernen, marknadsföring och partnerskap. Ulf arbetar mer med strukturkapital och förbättringsarbete.

Ulf: Jag håller med, vi har verkligen fått mer strategiska och understödjande roller. Jag har med åren förstått att beständig framgång inte är något som kommer av sig själv utan är något man belönas med om man lyckats med sina förberedelser. Därför arbetar jag främst med att bygga strukturkapital. Jag anser att en kedja inte är starkare än sin svagaste länk samt att vi människor inte är tankeläsare eller allvetare. Detta medför att vi måste vara duktiga på att kunna samla erfarenheter och förmedla kunskap till hela organisationen gällande hur vi på bästa sätt hjälper våra kunder.

 

Vad är, enligt er, höjdpunkten i Quicksearchs historia?

Ulf: Höjdpunkten för mig är nog vårt 20-årsjubileum! Det är få förunnat att få fira 20 år tillsammans. Tyvärr är statistiken inte rolig för entreprenörer, bara ett av 100 företag överlever i 10 år. Därför var det extra stort att få stå och se vårt 20-årsfyrverkeri tillsammans med alla som varit med på resan.

Jonas: 1999 lanserade vi mjukvaran Dialog Manager. Det gjorde att vi var först i Sverige med att använda internet för både pekskärmsundersökningar och webbenkäter. Det låter kanske lite kaxigt att säga men troligen var vi först i världen. Det var även stort när vi valde att börja fokusera på NPS. En annan höjdpunkt var när vi började etablera oss i Stockholm. Vi har under våra 20 år hunnit med väldigt många roliga saker så det är svårt att bara nämna en!

Vad skulle ni ge för tips till unga entreprenörer som står inför att förverkliga sin dröm?

Jonas: Våga satsa och tro på er egen idé. Anslut dig till ett inkubatorprogram på någon av universiteten där du kan få hjälp med coaching och finansiering. Sen är ett tips att starta ett Advisory board, det vinner man mycket på!

Ulf:  Jag håller med Jonas. Det man har minst av i början och behöver mer än pengar är erfarenhet. Ta därför hjälp av mentorer och rådgivare.

Läs böcker och prata med andra om deras erfarenheter så att du slipper göra alla misstag själv. Det viktigaste är dock att var förberedd på att det inte kommer vara en dans på rosor och att man inte får något gratis här i livet. Men framförallt njut av resan och allt du lär dig på vägen! Tänk på att försöker man tillräckligt länge så kan man lyckas med vad som helst – givet att man tror att det är möjligt!

Om ni tittar i spåkulan 20 år framåt, hur ser Quicksearch ut då? 

Ulf:  Spännande fråga! Då finns vi internationellt och är en mycket större aktör. Jag är säker på att vi fortfarande arbetar med feedback då det är grundstenen i all utveckling. Vi kommer även vara ännu bättre på att hjälpa de företag vi arbetar med till ännu mer framgång!

Jonas: Oj.. Jag håller med Ulf! Om 20 år finns vi internationellt och är ett betydligt större bolag, men grundidén och själen i bolaget tror jag är kvar. Feedback från kunder och medarbetare kommer med all säkerhet att bli ännu viktigare i framtiden. Vi ser ju en tydlig utveckling redan nu, att vad andra kunder tycker om produkter och arbetsplatser är det som i allt större utsträckning påverkar våra köpbeslut och var vi vill arbeta. Som jag nämnde tidigare var feedback aktuellt då vi startade Quicksearch och kommer garanterat vara ännu mer aktuellt i framtiden.

Att gå från att vara två studenter med höga ambitioner till att idag bestå av över 30 personer samt två systerbolag är en enorm bedrift. Värdeorden rekommendation, handling och omtanke genomsyrar allt vi gör på Quicksearch. Vi är övertygade om att om vi fortsätter leverera lösningar värda att rekommendera, visar hur mycket vi bryr oss och hela tiden driver företaget framåt så kommer vi att fortsätta att vara en fantastik arbetsplats och en leverantör som kunder vill jobba med. Det lägger grunden för att vi kan fortsätta vara en ledande aktör inom feedback i minst 20 år till.

Vill du vara en del av vår fortsatta resa? Kontakta oss och berätta mer!

Mycket har hänt på Quicksearch sedan 1997

22st

Antal Quicksearchbebisar

60st

Antal genomförda Stanleykonferenser

10st

Antal kontorshundar

3760st

Antal ätna fredagsfrallor

6år

Genomsnittlig anställningstid

36år

Medelålder på anställda

14 st på 8 platser

Antal kontor vi suttit på

Sofie är det vanligaste namnet bland våra kvinnliga medarbetare.

Martin och Magnus är de vanligaste namnen bland våra manliga medarbetare.

Jonas Malmberg och Ulf Larsson

Läs en inspirerande intervju med killarna som startade Quicksearch. Från att ha suttit i en enkel källarlokal i Halmstad har man nu blivit en av Sveriges främsta aktörer inom feedback.

1

Jonas Malmberg

2

Ulf Larsson

Intervju med Quicksearchs grundare – Jonas Malmberg och Ulf Larsson

Jonas Malmberg och Ulf Larsson är Quicksearchs grundare och ägare. Tillsammans har de gjort en spännande resa och haft det stora nöjet att följa företagets utveckling. Från att ha suttit i en enkel liten källarlokal i Halmstad har vi nu blivit en av Sveriges främsta aktörer inom feedback.

I år firar Quicksearch 20 år. I samband med detta har vi valt att ta reda på hur allting egentligen gick till. Hur föddes idéen till Quicksearch, vilka hinder har Jonas och Ulf stött på längs vägen och hur ser de på framtiden?

Hur kom ni två först i kontakt med varandra?

Jonas: Det var genom musiken. Vi arbetade båda två som discjockeys på kvällarna och studerade i Lund tillsammans på dagarna.

Hur växte idén till Quicksearch fram?

Jonas: I mitten på 90-talet arbetade vi som kvalitetskonsulter inom hotellbranschen och började studera sambandet mellan förbättringsarbete och feedback. Vi kom snart fram till att det som styrde och påverkade allt vad vi och företagen gjorde var feedback från kunder och medarbetare.

Ulf: Vi har alltid gillat förbättringsarbete. Det finns inget roligare, mer utvecklande och givande än att hjälpa omgivningen att må bra och fungera bättre! Då vi båda två hade erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen så var det naturligt att börja med vårt utvecklingsarbete där. Den metod som vi använde var traditionellt kvalitetsarbete och den ”aha-upplevelse” vi fick under detta arbete var att det är vad din omgivning tycker om dig som avgör hur framgångsrik du kommer att bli.

I hotellbranschen var det krångligt att samla in feedback och sammanställningen fungerade inte speciellt bra. Vi hade tur att leva i en tidsperiod där de första datorerna började komma och vi förstod snabbt att dessa verktyg skulle kunna underlätta vårt arbete. Tjugo år senare visade det sig att vi hade rätt och satsade på rätt område. Feedback från kunder och medarbetare har idag tagit steget in i finrummen och det har blivit allmänt accepterat att det faktiskt är dessa åsikter som avgör ditt företags framtid.

Vad var er ambition med Quicksearch? Var såg ni ett behov att fylla?

Jonas: Vi arbetade ju tidigare inom service- och nöjesbranschen där återkopplingen från nöjda och missnöjda gäster kunde vara snabb men väldigt ostrukturerad. Både jag och Ulf upplevde att processen borde gå att förbättra. Datorer och internet var som sagt rätt nytt men vi såg möjligheten att samla in snabb feedback i ett mer ordnat format.

Ulf: Min ambition har alltid varit att göra något bra som jag mår bra av och som man kan vara lite stolt över. Att jobba tillsammans med bra människor där vi alla försöker hjälpa till med att förbättra vår omgivnings omgivning är något som får mig att må bra och gör mig stolt. Vår ambition är att kunna hjälpa så många som möjligt och därför vill vi växa och bli ännu bättre. Det hade även varit lärorikt att bli ännu mer internationella i vårt arbete.

Vilka var de största utmaningarna med att starta Quicksearch?

Ulf: Den största utmaningen i början var att vi saknade erfarenhet och inte visste hur man skulle tänka. Vi var dock tillräckligt kloka att plocka in ett antal mer erfarna rådgivare som kunde hjälpa oss undvika de största fallgroparna.

Jonas: Att missionera för att undersökningar kunde göras via internet var såklart svårt då misstänksamheten var stor. Teknikutveckling och finansiering var också en utmaning. Vi fick försöka hitta kreativa vägar genom nätverk och kompisar.

Var hämtade ni er inspiration ifrån då och var hämtar ni den idag?

Ulf: Jag inspireras mycket av alla duktiga människor som skapat eller gjort något bra! De visar att det går att lyckas och jag tycker att det är spännande att få reda på hur de har gjort, vad de har lärt sig under resan och hur de resonerar. Finns det något som man kan lära sig och som vi kan använda för att bli ännu bättre? Jag läser mycket och lyssnar på föreläsningar då det ofta är de enda sätten som finns för att komma i kontakt med de människor som man aldrig annars skulle kunna träffa. Då vi bara kan tänka tankar som vi kommit i kontakt med gäller det att fylla på med erfarenheter som vi kan ha användning av i vårt förbättringsarbete!

Jonas: Vi gillar verkligen att arbeta med Sveriges bästa och mest framgångsrika företag. Det gör att vi ständigt utmanas och måste utvecklas på ett sätt vi annars kanske inte hade behövt. Vi väljer även att arbeta med kompetenta medarbetare som brinner för feedback. Vi är övertygade om att feedback är det som tar både relationer, team och företag vidare mot framgång. Det gällde då, gäller nu och i framtiden.

Vilka hinder har ni stött på längs vägen?

Jonas: Vi har stött på alla möjliga hinder. I några få fall har medarbetare inte passat in vilket så klart kostat allt från tid och pengar till engagemang. Felsatsningar och investeringar som visat sig inte vara så viktiga har även fördröjt vår utveckling något. I det stora hela känner vi ändå att vi kunnat prioritera rätt och löst det mesta med goda resultat.

Ulf: Från början upplevde vi att vi var för tidigt ute. Ingen trodde att man skulle kunna samla in feedback via internet. Vi har nog hört alla argument som finns för varför detta var vansinne.

Nästa problem var ungdomligt övermod när det började gå bra och vi inte hade varit med om någon lågkonjunktur ännu. Vi lärde oss många bra läxor som man tyvärr måste gå igenom för att verkligen förstå.

Efter detta har vi gått igenom alla de problem som en växande organisation kan gå igenom. Utveckling gör ont men ”If it doesn’t hurt, it’s not worth doing”!

Idag skulle jag säga att vårt främsta problem är att kunna hjälpa så många som möjligt med de naturliga begränsningar som finns i varje organisation. Vi vill inte växa på bekostnad av kvalitet då vi lever på våra kunders nöjdhet och rekommendationer.

Vilket är ert roligaste minne från Quicksearch?

Ulf: Det är svårt att säga då jag alltid blir lika glad vid alla framsteg.

Jonas: Det finns så många! Jag minns framförallt stora steg i teknikutvecklingen, som när vi lyckades med den första webbenkäten. Stora kontrakt och när vi skrivit viktiga avtal ligger mig också varmt om hjärtat. Sen har vi även många kul minnen med våra sköna medarbetare såklart!

 

Vad är det som gjort att ni är där ni är idag?

Ulf: Det som gör att vi är där vi är idag är att vi arbetar med något som är viktigt för många och som hjälper till att skapa en positiv utveckling i samhället.

Tänk dig själv att få vara med om att förbättra din omgivnings vardag genom att skapa förutsättningar för utveckling av bättre produkter, tjänster och arbetsplatser.

Tänk att få göra detta tillsamman med ett bra målmedvetet team av fantastiska kollegor. Vi alla på QS vill vara bra människor som gör bra saker och jag tror att de som vill arbeta med oss känner detta.

Jonas: Jag har upplevt att vår långsiktiga vision om vikten av snabb löpande feedback legat till grund för att det gått så bra som det gjort. Vi har även målmedvetet satsat på att få in de allra bästa medarbetarna och sen jobbat hårt för att behålla dem. Vi satsade också tidigt på ett advisory board med kompetens från sex erfarna företagare vilket gjort att vi fångat in flera perspektiv som säkerligen gett oss ett bra utgångsläge.

Vilka är era roller i Quicksearch idag?

Jonas: Jag skulle säga att vi båda går mot en allt mer strategisk roll. Mitt fokus är att hålla ihop det långsiktiga arbetet i koncernen, marknadsföring och partnerskap. Ulf arbetar mer med strukturkapital och förbättringsarbete.

Ulf: Jag håller med, vi har verkligen fått mer strategiska och understödjande roller. Jag har med åren förstått att beständig framgång inte är något som kommer av sig själv utan är något man belönas med om man lyckats med sina förberedelser. Därför arbetar jag främst med att bygga strukturkapital. Jag anser att en kedja inte är starkare än sin svagaste länk samt att vi människor inte är tankeläsare eller allvetare. Detta medför att vi måste vara duktiga på att kunna samla erfarenheter och förmedla kunskap till hela organisationen gällande hur vi på bästa sätt hjälper våra kunder.

 

Vad är, enligt er, höjdpunkten i Quicksearchs historia?

Ulf: Höjdpunkten för mig är nog vårt 20-årsjubileum! Det är få förunnat att få fira 20 år tillsammans. Tyvärr är statistiken inte rolig för entreprenörer, bara ett av 100 företag överlever i 10 år. Därför var det extra stort att få stå och se vårt 20-årsfyrverkeri tillsammans med alla som varit med på resan.

Jonas: 1999 lanserade vi mjukvaran Dialog Manager. Det gjorde att vi var först i Sverige med att använda internet för både pekskärmsundersökningar och webbenkäter. Det låter kanske lite kaxigt att säga men troligen var vi först i världen. Det var även stort när vi valde att börja fokusera på NPS. En annan höjdpunkt var när vi började etablera oss i Stockholm. Vi har under våra 20 år hunnit med väldigt många roliga saker så det är svårt att bara nämna en!

Vad skulle ni ge för tips till unga entreprenörer som står inför att förverkliga sin dröm?

Jonas: Våga satsa och tro på er egen idé. Anslut dig till ett inkubatorprogram på någon av universiteten där du kan få hjälp med coaching och finansiering. Sen är ett tips att starta ett Advisory board, det vinner man mycket på!

Ulf:  Jag håller med Jonas. Det man har minst av i början och behöver mer än pengar är erfarenhet. Ta därför hjälp av mentorer och rådgivare.

Läs böcker och prata med andra om deras erfarenheter så att du slipper göra alla misstag själv. Det viktigaste är dock att var förberedd på att det inte kommer vara en dans på rosor och att man inte får något gratis här i livet. Men framförallt njut av resan och allt du lär dig på vägen! Tänk på att försöker man tillräckligt länge så kan man lyckas med vad som helst – givet att man tror att det är möjligt!

Om ni tittar i spåkulan 20 år framåt, hur ser Quicksearch ut då? 

Ulf:  Spännande fråga! Då finns vi internationellt och är en mycket större aktör. Jag är säker på att vi fortfarande arbetar med feedback då det är grundstenen i all utveckling. Vi kommer även vara ännu bättre på att hjälpa de företag vi arbetar med till ännu mer framgång!

Jonas: Oj.. Jag håller med Ulf! Om 20 år finns vi internationellt och är ett betydligt större bolag, men grundidén och själen i bolaget tror jag är kvar. Feedback från kunder och medarbetare kommer med all säkerhet att bli ännu viktigare i framtiden. Vi ser ju en tydlig utveckling redan nu, att vad andra kunder tycker om produkter och arbetsplatser är det som i allt större utsträckning påverkar våra köpbeslut och var vi vill arbeta. Som jag nämnde tidigare var feedback aktuellt då vi startade Quicksearch och kommer garanterat vara ännu mer aktuellt i framtiden.

Att gå från att vara två studenter med höga ambitioner till att idag bestå av över 30 personer samt två systerbolag är en enorm bedrift. Värdeorden rekommendation, handling och omtanke genomsyrar allt vi gör på Quicksearch. Vi är övertygade om att om vi fortsätter leverera lösningar värda att rekommendera, visar hur mycket vi bryr oss och hela tiden driver företaget framåt så kommer vi att fortsätta att vara en fantastik arbetsplats och en leverantör som kunder vill jobba med. Det lägger grunden för att vi kan fortsätta vara en ledande aktör inom feedback i minst 20 år till.

Vill du vara en del av vår fortsatta resa? Kontakta oss och berätta mer!

I somras firade vi med kunder, medarbetare och vänner

7280 dagar på 2 minuter

Quicksearch startades utifrån en enkel idé och vision: Att de företag som kontinuerligt och löpande frågar sina kunder och medarbetare om deras åsikt i områden som berör – är de som blir både starkare, bättre och mer konkurrenskraftiga.

Vill du vara en del av vår fortsatta resa?

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster på Custom kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster på paket Enterprise kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster på paket Premium kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra HR-tjänster kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se