Chat with us, powered by LiveChat

Populära CX produkter

Se alla våra populära webinar i efterhand

Det är inte alltid dag och tid passar, därför har vi lagt upp alla våra webinar så du kan se i efterhand.

Vi har människorna som hjälper dig att bygga feedbacklösningar

Vare sig det gäller en undersökning, en enstaka feedbackprocess eller ett fullfjädrat CX-program så har vi den kompetens och de resurs som du behöver.

Den bästa teknologin betyder inget om den inte används rätt

Därför finns Quicksearch och våra partners redo att ta ansvar för det som krävs. Vi hjälper dig att utveckla de bästa processerna för snabb feedback, stödjer dig med analys för att få insikt och delar med oss av vår erfarenhet när ni implementerar ert feedbackprogram. Vi kallar det Quicksearchmetoden.

Bygg löpande feedbackprocesser

Att få feedback när ”känslan är färsk” kan vara skillnaden som gör att du kan agera. Väntar man med att fråga kan det vara för sent.

Medarbetarundersökning som ger dig insikt och driver engagemang!

Quicksearch har genomfört undersökningar i 20 år, både till medarbetare och kunder. Vi är experter på statistik, undersökningsmetodik och analys.

Utveckla ett helt Customer Experience Program

Quicksearch har under flera år byggt upp erfarenheter från samarbeten med de bästa. Vi kan ta ansvaret för att vägleda din organisation mot att utveckla ett totalt feedbackprogram i alla kanaler och över alla viktiga touchpoints, både internt och externt.

Mappa hela er kunds resa genom ert erbjudande

Att kartlägga din kunds resa genom ditt erbjudande är en förutsättning för att du ska kunna förbättra din kundupplevelse.

Att ta på sig ”kundglasögonen” och dokumentera kundernas upplevelse ur deras eget perspektiv kan hjälpa dig att förstå hur kunderna interagerar med dig och hjälper dig att identifiera förbättringsområden.

Quicksearch kan hjälpa er att dokumentera kundens (eller för den delen medarbetarens) resa vilket gör att ni kan identifiera var och när ni skall säkerställa upplevelsen med feedback.

 

NPS®-benchmark visar hur ni ligger till i förhållande till era konkurrenter

Vill du veta dina konkurrenters NPS®? Vill du veta om ni uppfattas som bättre eller sämre? Tillsammans med Nordic Bench kan vi erbjuda branschanalyser inom de flesta segmenten i Norden.

Beyond The Survey

Många känner att steget efter medarbetarundersökningen är det svåra. Vad händer sen? Hur går vi vidare? Vad gör vi? Vem ska göra vad?

Quicksearch kan presentera en rad bra tjänster som boostar feedbackprocessen.

Låt oss berätta hur vi kan hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.