Plattformen för ditt Customer Experience program

Skapa dialoger, visualisera insikter och arbeta med förbättringsaktiviteter online.

Kommunicera ditt varumärke i enkäten
Välj Quicksearch när respondentens upplevelsen är viktig.
Quicksearch fångar feedback snabbt och responsivt
Feedback i sanningens ögonblick
Fånga feedback i offentliga miljöer med touchpoint-pekskärmar
Sociala medier är perfekta kanaler för feedback
Här finns konsumenterna och sprider både positiva rekommendationer och missnöje. Quicksearch hjälper dig att agera på feedback.
Föregående
Nästa

Analysera online och få insikter!

Quicksearch Analytics ger dig möjligheten att enkelt och intuitivt filtrera och segmentera all din information i realtid. Du kan i detalj analysera allt från bakgrundsvariabler och segment till tidsperioder. Vill du skicka tusentals rapporter till olika chefer är det gjort med en knapptryckning.

Analys i realtid

Quicksearch ger användare att enkelt och intuitivt gränssnitt att analysera all sin information i realtid. Varje modul har ett konfigurerbart gränssnitt som gör det möjligt för användaren att justera allt från organisatorisk data, kundsegment och tidsperiod.

Rapportering online, PPT eller PDF

Du väljer själv hur du vill delge dina insikter. Publicera dem på en dashboard (se bild) där dina kolleger loggar in eller designa en rapport som systemet automatiskt skickar. Du kan även själv presentera ditt resultat i en PPT under ett personligt möte.

Drivkrafter och sammanhang

Tittar vi djupare i Quicksearch hittar vi en kraftfull analysmotor med funktionalitet som klarar stora volymer och statistiska krav. Importera bakgrundsvariabler från andra system, skapa en drivkraftanalys eller en prioriteringsmatris. Antingen väljer du själv vad du vill göra eller så hjälper våra konsulter till.

Det viktigaste kommer efter resultatet – att kunna agera och arbeta med ständiga förbättringar!

Det räcker inte med insikt. Du måste kunna göra något åt det som är negativt och utnyttja det som är bra. Quicksearchs mjukvaror ger dig rätt verktyg för att driva förbättringsarbetet.

Feedback ser olika ut beroende på roll.

Vilken roll har du?
Quicksearch är ett webbaserat feedbacksystem för hela företagets analys- och förbättringsarbete.