Chat with us, powered by LiveChat

Populära CX produkter

Se alla våra populära webinar i efterhand

Det är inte alltid dag och tid passar, därför har vi lagt upp alla våra webinar så du kan se i efterhand.

White paper

Kundnöjdhet i fokus för lojala (padel) kunder

Padel har idag blivit en av världens mest populära och dessutom snabbast växande bollsporter, med miljontals utövare dagligen. I och med den stora tillväxten i utövare av sporten så har också behovet av nya padel-center ökat – och fortsätter dessutom hela tiden att öka i takt med en allt högre efterfrågan.

Vi kan redan nu förutspå att ju fler nya anläggningar som kommer att byggas, ju mer kommer också konkurrensen sinsemellan att öka. Detta kommer naturligt nog resultera i högre ställda krav från kundernas sida.

Hur ska vi då kunna förstå kundernas krav och lyckas möta dessa? Jo, det kan vi göra genom att ha en välfungerande strategi – byggd på ett sätt som sätter kundnöjdhet i fokus.