Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

Rädda världen (från onödiga mätningar) med oss!

Quicksearch är ett bolag som arbetar med olika former av mätningar – främst vad gäller kunder (NPS) och medarbetare (eNPS) och för oss är inte det viktigaste att en mätning blir gjord utan att den gör nytta.

Bland annat i och med att covid-19 har flyttat många arbetsplatser till hemmet så ser vi nu en allt större efterfrågan från flera olika segment och behöver stärka upp teamet med en riktigt briljant Key Account Manager med säljansvar för ett eller två av bolagets viktigaste
affärssegment.

Du kommer att ingå i ett säljteam om tre till fyra säljare och har såklart eget budgetansvar. Du leder och driver säljarbetet inom ditt område och ansvarar både för pipeline och bearbetning och till ditt stöd har du konsulter, projektledare samt en erfaren utvecklingsavdelning.

Vi tror att du är både datadriven och gillar att se kurvorna gå åt rätt håll, men också att du är intresserad av teknologidriven försäljning och har erfarenhet av att jobba integrerat mellan digital marknadsföring och försäljning. Du känner dig helt hemma på plattformar som
Linkedin, Google eller Facebook, samtidigt som du förstår tillräckligt mycket av webbteknologi för att kunna vara bekväm med tex publicering, tracking och CRM.

Vi har en bred bas av kunder, men är extra starka inom telecom och finans, handel och sport samt offentlig sektor. Kunder som Klarna, Telia, Stadium, Espresso House, Domstolsverket eller Region Uppsala gör oss extra glada att gå till jobbet. De flesta av våra kunder finns i Norden men framför allt har de gemensamt att de vill både förstå och agera på den feedback de samlar in.

Vi försöker ha ett öppet sinne när vi rekryterar och ser att rätt person för vårt nuvarande team nödvändigtvis inte behöver ticka alla boxar – men att du kan och vill sälja och bygga relationer tar vi för givet. Du kommer till ett företag som präglas av omtanke och nära relationer och där vi bryr oss om varandra, på riktigt.

För frågor eller ansökan

Om du är intresserad av rollen och/eller har frågor, kontakta Helena Ehnbom som hjälper oss med rekryteringen på 0708 728662 eller helena@recapex.com

Placeringsort är ju lite 2019 att prata om och klart underordnat, men eftersom vi tror att även fysiska möten är viktiga när så är möjligt igen så kan det vara värt att veta att många av dem säkerligen kommer att ske i Stockholmsområdet där vi också har kontoret som rollen kommer att utgå ifrån.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivet av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email