White paper

Checklista – Systematiskt lyssna på kunder

Innehåll:
I detta white paper får du en övergripande och generell checklista på de viktigaste punkterna att tänka på när du skapar en lösning för att löpande lyssna på kunder genom kundenkäter.

Varför:
De flesta företag är beroende av att förstå hur kunderna uppfattar företaget och av företagets leveranser, attraktivitet i produkt och tjänster samt att snabbt förstå om det förändras.

Det finns flera saker som indikerar detta, t.ex. försäljningssiffror och marknadstrender, men det bidrar inte till en dialog med kunderna och i många fall är det försent att få indikationer att försäljningen viker.

Att löpande lyssna på de kunder som vill förmedla något till företaget är ett effektivt sätt att snappa upp förväntningar men även fånga där det gått fel och det ger er en möjlighet att agera och ställa till rätta. I detta white paper tar vi upp några avgörande hållpunkter för dig som skall skapa ett sätt att löpande lyssna på era kunder, oavsett om ni kallar det: Voice of customer / NPS / kundenkät /löpande kundundersökning.

Här kan du ta del av materialet!

Skriv in din e-post och ladda ner.

  • Ja, tack! Jag vill bl.a. ta del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post