Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Populära CX produkter

Se alla våra populära webinar i efterhand

Det är inte alltid dag och tid passar, därför har vi lagt upp alla våra webinar så du kan se i efterhand.

Årets bästa TV-operatör och streamingtjänst – enligt tittarna

Telia och SVT Play är 2020 års bästa TV-operatör respektive streamingtjänst!

TV-nyheterna och Quicksearchs dotterbolag Nordic Bench har genomfört sin årliga mätning och det står klart att Telia och SVT Play har tagit hem titlarna som Sveriges bästa TV-operatör respektive streamingtjänst år 2020. Resultaten är helt baserade på tittarnas egna åsikter och framtagna med hjälp av en oberoende Net Promoter Score®-mätning (NPS®-mätning). Vinnarna kommer att prisas på årets upplaga av TV-dagen som hålls den 2 september på Grand Hotel Stockholm.

Hur gick studien till?

Studien som var underlaget till att ta fram vinnarna utförs årligen och då tillfrågas 3500 svenskar vilka TV-operatörer och streamningtjänster de har. Dessa bedöms sedan enligt en NPS®-metodik som även mäter hur de upplever dem avseende bland annat utbud, kvalitet, aktualitet och åtkomst. Det görs utifrån totalt 14 parametrar och alla resultat är helt transparenta för jämförelse mellan konkurrerande tjänster i syfte att vara ett underlag för en förbättrad leverans till de svenska tittarna. De bolag som har fått högst NPS® vinner sedan titeln som Sveriges bästa i sin kategori.

Vad är Net Promoter Score®?

Net Promoter Score® utförs för att mäta kund- eller medarbetarnöjdhet på ett företag och bygger i grunden på frågan ”i vilken grad kan du rekommendera x till en vän eller kollega?”. Med hjälp av svaren kan du få fram ett nyckeltal, själva Net Promoter Scoren®, baserat på andelen som svarat 9-10 (promoters eller ambassadörer) minus andelen som svarat 0-6 (detractors eller kritiker). NPS® kan teoretiskt variera mellan -100 och +100 och kan även skilja sig beroende på vilka processer du mäter.

Varför mäta Net Promoter Score®?

Med hjälp av en NPS®-mätning kan du identifiera missnöjda kunder och rätta till det som är fel, men du kan även hitta extremt nöjda ambassadörer och underlätta för dem att marknadsföra dig till andra. Mätningen kan även utföras för att undersöka medarbetarnöjdheten på ditt företag. NPS® mäts bäst med snabba och relevanta enkäter och mätningarna sker oftast efter viktiga händelser i kund- och medarbetarrelationen.

Mer om Nordic Bench

Nordic Bench är ett dotterbolag till Quicksearch och ett oberoende analysinstitut med över 15 års erfarenhet av branschstudier i Sverige och Norden. De erbjuder tvärindustriell benchmark där kundnöjdheten hos bolag mäts med hjälp av en Net Promoter Score®. Fördelen med Net Promoter-metodiken är att det sedan går att jämföra olika bolag i samma bransch med varandra såväl som med bolag i andra branscher.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.


Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Skribent

Fler intressanta artiklar inom ditt område