Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

Delar av medarbetarmätning görs tillgänglig för alla utan kostnad

Vi har blivit kontaktade av flera kunder som önskar säkerställa att nya rutiner, information och stöd har fungerat nu när man har ett förändrat arbetssätt. Exempelvis genom möten som blivit digitala och medarbetare som jobbar hemifrån på grund av den rådande situationen.

Därför har vi valt att göra delar av vår medarbetarmätning tillgänglig för alla befintliga kunder utan kostnad under en begränsad period. Vi kommer att försöka hjälpa så många som möjligt med de resurser vi har. 

Klicka här för att se vilka frågor vi ställer. Använd frågorna fritt, vare sig du är kund eller inte, men behöver ni hjälp med att hantera en hel undersökning för uppföljning av rutiner så kontakta oss via formuläret nedan.

Gällande nya, pågående och planerade projekt

Quicksearch leverans i samband med kundprojekt fortsätter utan tidsfördröjning och för att säkerställa er och vår personals hälsa kommer vi att prioritera digitala möten den närmsta tiden.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivet av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email