Chat with us, powered by LiveChat

Pulsmätningar, varför då?

I denna artikel kommer du få reda på…

– Varför du bör göra pulsmätningar
– Hur pulsmätning med Flourish fungerar
– Fördelarna med att välja Flourish

Quicksearch har genomfört relationsmätningar i över 20 år och är experter på statistik, undersökningsmetodik och analys.

Att ständigt kalibrera sin verksamhet och snabbt möta upp sina medarbetare är viktigare än någonsin. Dagens arbetsliv handlar mycket om snabbhet och en pulsad medarbetarundersökning hjälper er att skapa en arbetsplats där ni, snabbfotat, kan växla insikter till actions och arbeta proaktivt.

Quicksearch har jobbat med feedback lösningar och medarbetarundersökningar i över 20 år och sett att det ständigt sker förändringar på arbetsmarknaden. På sista åren har efterfrågan ökat på system där man kan ha en direkt konversation mellan chef och medarbetare och där man snabbt samlar feedback. Utifrån detta behovet har Quicksearch tagit fram en ny produkt som heter Flourish som är en agil medarbetarundersökning

Pulsmätningar med Flourish, hur fungerar det?

Med Flourish mäter ni “pulsen” på era medarbetare genom frekventa och korta undersökningar. Pulsmätningar kan ersätta eller komplettera den årliga undersökningen men med Flourish väljer chefen själv exakt vilka frågor som skall besvaras beroende på vad chefen vill ha svar på och vilka förändringar man önskar se i teamet.

Flourish är en chat-robot som kan genomföra en dialog med människa på ett mänskligt sett men där det egentligen är en robot som pratar med medarbetaren. På så vis underlättar Flourish chefens feedback insamling och samlar återkoppling från teamet när den behövs som bäst. En annan fördel med en chatbot är att den kan appliceras i många olika chatt-appar och medarbetaren kan själv välja att lägga till Flourish i den chatt-app de redan använder idag som t.ex. Facebook Messenger, Slack eller Microsoft Teams.

När chefer och medarbetare är i gång med att använda Flourish startas en dialog mellan Flourish och en medarbetare. Flourish frågar medarbetaren 2-3 frågor för att det ska gå snabbt och effektivt att svara på. När chatten är över ser chefen detta i sin Chatbox och kan då svara medarbetaren på en gång och tacka för feedbacken samt skriva ett personligt svar. Det finns möjlighet att se historik på vad medarbetaren har svarat tidigare och kan även välja att vidarebefordra detta till HR eller andra chefer så att man kan få fart på förbättringsarbetet.


Här är en demo av Flourish samt svar på dem vanligaste frågorna om pulsmätningar.

Varför välja att jobba med Flourish och med pulsmätningar?

Vill ni  jobba med löpande feedback och med pulsmätningar så är Flourish det perfekta valet. Chefer och HR-avdelningar skapar en nära relation till sina medarbetare och säkerställer att  medarbetaren ständigt är involverad i förbättringsarbetet.

Flourish i tre punkter

  • Tar en teambaserad approach och är framförallt ett verktyg för team leader, chefer och deras team.
  • Beskriver inte bara hur läget är utan hjälper team leader och chefer med vilka åtgärder som skall vidtas för att förbättra.
  • Kräver inte att medarbetarna laddar ner ytterligare appar utan kommunicerar med människor där dem redan befinner sig idag.

Summering

Det finns många fördelar med att jobba med pulsmätningar och att tillämpa Flourish i sin organisation. Att ha en nära relation till sina medarbetare är viktigt idag. Genom att föra en dialog på daglig basis om diverse förbättringar samt aktiviteter visar man medarbetarna lyhördhet och att man tar deras synpunkter på allvar.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skribent

Daniela Radosavljevic

Fler intressanta artiklar inom ditt område

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster på Custom kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster på paket Enterprise kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster på paket Premium kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra HR-tjänster kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se

Se live hur det fungerar

Vi visar och går igenom hur våra CX-tjänster kan förbättra arbetet för dig och din verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss direkt på +46 (0)35-100 330. Eller maila till marknad@quicksearch.se