Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

Inspirationsdagar för universitet och högskolor

Vi på Quicksearch har förmånen att arbeta med merparten av Sveriges universitet och högskolor. Vi har för sjunde året i rad arrangerat nätverksdagar för de som arbetar inom HR-området i branschen.

Dessa dagar har varit väldigt uppskattade av deltagarna som får möjlighet att på ett prestigelöst sätt dela med sig av kunskap och erfarenheter kring HR inom akademin.

Dessa dagar har varit väldigt uppskattade av deltagarna som får möjlighet att på ett prestigelöst sätt dela med sig av kunskap och erfarenheter kring HR inom akademin.

I år gick vi igenom den senaste nationella benchmarkrapporten för högre lärosäten och deltagarna fick möjlighet att reflektera kring siffrorna. Publiken fick dessutom ta del av förändringsledaren Catrin Brodins föreläsning om HR:s roll i ett framgångsrikt förändringsarbete.

Vi gick även in på hur vi kan arbeta med trakasserier, diskriminering och kränkande särbehandling och vilka effekter Me Too-kampanjen fått i det arbetet.

Vidare fick nätverksdeltagarna lära sig om löpande processmätningar, Extended DISC-analyser samt den senaste tekniken genom att praktiskt testa vår nya chatbot Flourish för att utveckla team.

Vi hade en energisk grupp på plats som gärna delade med sig av sina tankar och funderingar för att lyckas ännu bättre med HR-arbetet kring till exempel medarbetarundersökningen.

Vi känner oss både energifyllda och inspirerade efter dessa dagar och tackar er som var där. Vi ser redan fram emot 2020 års träff där vi hoppas se ännu fler universitet och högskolor på plats.

Jobbar du med dessa frågor på ett universitet, högskola eller högre lärosäte och vill veta mer om nätverksdagarna? Kontakta oss så berättar vi mer.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivet av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email