Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

Givande nätverksträff för kundtjänstchefer

Nätverksträffen där experter och kundtjänstansvariga samlas för att dela kunskap och få ny inspiration inom området, gick av stapeln i fredags 31/8 på Stockholm Waterfront. Deltagarna fick ta del av eminenta talare varvat med övningar och diskussioner.

Ämnen som berördes var bland annat utmaningar med att bygga upp en kundtjänst från ett tomt blad och hur det kan underlättas med Service Design samt hur man vänder klagomål till insikter och skapar en kundcentrisk organisation. Andra delar var att skapa kundupplevelser i en föränderlig värld samt värdet av att stänga loopen med kund, det vill säga återkoppling och efterarbete för feedback.

Quicksearchs CTO Magnus Olander gav publiken en smygtitt på Quicksearchs nya verktyg för att stänga loopen, ett helt nytt sätt att samla in och agera på feedback. Nästa generations feedbackplattform har tagits fram av Quicksearch och lanseras inom kort.

Vi på Quicksearch vill tacka våra talare och alla som varit med och bidragit till den här dagen och ser redan fram emot nästa nätverksträff 2019.

 

Är du kundtjänstchef och intresserad av att delta? Kontakta oss så ser vi till att du inte missar det.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivet av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email