Givande nätverksträff för kundtjänstchefer

Nätverksträffen där experter och kundtjänstansvariga samlas för att dela kunskap och få ny inspiration inom området, gick av stapeln i fredags 31/8 på Stockholm Waterfront. Deltagarna fick ta del av eminenta talare varvat med övningar och diskussioner.

Ämnen som berördes var bland annat utmaningar med att bygga upp en kundtjänst från ett tomt blad och hur det kan underlättas med Service Design samt hur man vänder klagomål till insikter och skapar en kundcentrisk organisation. Andra delar var att skapa kundupplevelser i en föränderlig värld samt värdet av att stänga loopen med kund, det vill säga återkoppling och efterarbete för feedback.

Quicksearchs CTO Magnus Olander gav publiken en smygtitt på Quicksearchs nya verktyg för att stänga loopen, ett helt nytt sätt att samla in och agera på feedback. Nästa generations feedbackplattform har tagits fram av Quicksearch och lanseras inom kort.

Vi på Quicksearch vill tacka våra talare och alla som varit med och bidragit till den här dagen och ser redan fram emot nästa nätverksträff 2019.

 

Är du kundtjänstchef och intresserad av att delta? Kontakta oss så ser vi till att du inte missar det.

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post