Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

White paper

Så kan golfklubbar jobba med feedback

Quicksearch har haft förmånen att mäta gästupplevelsen på svenska golfklubbar löpande sedan 2011 och har vad som antagligen är världens största benchmarkdatabas på området. Därför har vi också kunnat följa gästernas beteende under den tiden för att validera att metoden även gäller inom Svensk golf.
Tillsammans med EVRY utgör vi Svenskt Golfindex.

Halmstad Golfklubb arbetar aktivt med feedback och ligger också i topp när det gäller flest nöjda gäster. I vårt kundcase kan du läsa mer om hur golfklubben använder sig av feedback från sina gäster och medlemmar i vardagen.