Chat with us, powered by LiveChat

Populära CX produkter

Se alla våra populära webinar i efterhand

Det är inte alltid dag och tid passar, därför har vi lagt upp alla våra webinar så du kan se i efterhand.

White paper

Så kan golfklubbar jobba med feedback

Quicksearch har haft förmånen att mäta gästupplevelsen på svenska golfklubbar löpande sedan 2011 och har vad som antagligen är världens största benchmarkdatabas på området. Därför har vi också kunnat följa gästernas beteende under den tiden för att validera att metoden även gäller inom Svensk golf.
Tillsammans med EVRY utgör vi Svenskt Golfindex.

Halmstad Golfklubb arbetar aktivt med feedback och ligger också i topp när det gäller flest nöjda gäster. I vårt kundcase kan du läsa mer om hur golfklubben använder sig av feedback från sina gäster och medlemmar i vardagen.