Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Populära CX produkter

Se alla våra populära webinar i efterhand

Det är inte alltid dag och tid passar, därför har vi lagt upp alla våra webinar så du kan se i efterhand.

Sveriges & Norges bästa skidorter 2017 – när besökarna får välja

Många av oss nordbor drömmer om en vinter full av snö, skidåkning och andra fjällaktiviteter. Quicksearchs systerbolag tillika analysinstitutet Nordic Bench släpper en rapport där kundnöjdheten sammanställts för 24 populära fjälldestinationer i Skandinavien. I den omfattande undersökningen har närmare 7000 svenskar, danskar och norrmän fått tycka till om svenska och norska fjälldestinationer.

Efter att besökarna fått säga sitt står det klart att det är Ramundberget i Härjedalsfjället som har flest nöjda besökare. Fjällresenärerna har fått besvara frågor om vad de uppskattar med sin fjälldestination när det gäller bland annat nedfarter, nattliv, barnvänlighet, spår för längdskidor och värde för pengarna. Populära Åre/Duved hamnar på plats 13 och får höga betyg för nattliv och restauranger medan värde för pengarna får lägst betyg av alla i undersökningen.

Expressens Allt om resor har baserat på studien tagit fram en guide över bästa skidorterna 2017. Kolla in hela listan, och se vad besökarna är nöjda och mindre nöjda med på destinationer som Vemdalen, Lindvallen i Sälen och Tänndalen.

Nordic Bench är med sin 15-åriga erfarenhet konsumenternas röst utåt! Med hjälp av oberoende branschstudier ser de till att konsumenterna anonymt kan framföra sina åsikter så att företagen tack vare det får konkret och relevant underlag för att förstå kundupplevelsen och därav utvecklas till att bli ännu bättre. Är du ett företag och önskar ta del av rapporten? Kontakta Nordic Bench eller ladda ner en demorapport.

Metoden som ligger till grund för undersökningarna är Net Promotor Score® (NPS®) – ett nyckeltal för att mäta kundlojalitet och rekommendationsvilja. Läs mer om NPS®.

Just nu utförs en oberoende undersökning av Telekomleverantörer. Skulle du rekommendera din leverantör av TV, Telefoni eller Internet? Var med och påverka marknaden och få samtidigt chans att vinna fina priser – klicka HÄR för att komma till undersökningen.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.


Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Skribent

Fler intressanta artiklar inom ditt område