Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Populära CX produkter

Se alla våra populära webinar i efterhand

Det är inte alltid dag och tid passar, därför har vi lagt upp alla våra webinar så du kan se i efterhand.

Quicksearch fyller år – 20 år av feedback firas med pompa och ståt

Quicksearch historia började i mitten av 90-talet då våra grundare Ulf Larsson och Jonas Malmberg träffades. Efter att ha studerat ihop på universitetet och arbetat som kvalitetskonsulter inom hotell- och restaurangbranschen började de att undersöka sambandet mellan förbättringsarbete och feedback. Quicksearch började ta form och grundades 1997 med syftet att hjälpa företag med behov av att snabbt kunna kommunicera med sina kunder och medarbetare för att fånga upp viktiga och aktuella frågor.

Att lyckas med det nystartade företaget kom att handla mycket om tid och timing. Internet började på riktigt ta fart under slutet av 90-talet vilket möjliggjorde starten för digital feedback. I takt med nya tekniska möjligheter utvecklade Quicksearch sin feedbackplattform som kom att bli allt mer avancerad. Med en egen utvecklingsavdelning skapades snabba och händelsestyrda feedbacklösningar som passade såväl stora som små företag oavsett bransch.

Quicksearch har sedan starten gått från att bestå av två studenter till idag drygt 30 medarbetare samt två systerbolag. Vi kan stolt säga att vi idag räknas som en av de större aktörerna inom undersökningsbranschen i Sverige. Även kund- och medarbetarfeedback har ökat i betydelse i en transparent värld där åsikter om varor och tjänster sprids snabbare och med explosionsartad räckvidd. Många företag ser idag kund- och medarbetarupplevelsen som den viktigaste KPI:en vilket lägger grunden för strategiska beslut och tillför ett värde i både marknadsföring och employer branding.

I juni i år firade vi vår 20-årsdag genom att bjuda in medarbetare, vänner, kunder och partners till restaurang Salt vid stranden i Tylösand. Förutom härlig feststämning bland gästerna bjöds det på utsökt mat, känslosamma tal och diverse uppträdanden. Kvällen avslutades med en sprakande fyrverkerishow.

Quicksearchs värdeord är rekommendation, handling och omtanke vilket ska genomsyra allt vi gör – från produkten vi levererar till vår relation med kunder och mellan medarbetare. Vi är övertygade om att om vi fortsätter leverera feedbacklösningar värda att rekommendera, hela tiden driver företaget framåt och visar hur mycket vi bryr oss så kommer vi fortsätta att vara en fantastik arbetsplats och en leverantör som kunder vill jobba med. Det lägger grunden för att vi kan fortsätta vara en ledande aktör inom feedback i minst 20 år till.

 

Vill du läsa mer om Ulf och Jonas spännande resa? Ta del av hela intervjun HÄR där vi också samlat annat kul material kring Quicksearchs 20-åriga resa!jonas-uffe-gul-web

 

 

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.


Warning: htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given in /home/qs/se.quicksearch.se/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-image.php on line 71

Skribent

Fler intressanta artiklar inom ditt område

Pulsmätningar, varför då?

I denna artikel kommer du få reda på…– Varför du bör göra pulsmätningar– Hur pulsmätning med Flourish fungerar– Fördelarna med att välja Flourish Quicksearch har

Läs mer »