Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

Nu har skidåkarna fått säga sitt!

Vi skandinaver älskar att åka skidor och är bortskämda med många olika skidanläggningar att välja bland under vintersäsongen. Men vilken är favoritanläggningen som flest besökare är benägna att rekommendera? I morse släpptes en omfattande rapport om skandinaviska fjällresenärers favoritdestinationer.

I år ligger Ramundberget i topp och är den fjälldestination som besökarna är mest benägna att rekommendera. Ramundberget har klättrat om förra årets favorit Tänndalen/Funäsdalen som i år får nöja sig med en andra plats.

Bakom studien ligger Quicksearchs systerbolag Nordic Bench som har lång erfarenhet av att utföra oberoende branschstudier. I studien har man samlat in över 7 000 svar och enligt Nordic Bench är det en mängd olika faktorer som påverkar resenärernas val av fjälldestination, men framförallt är anläggningens rykte och värdet för pengarna de två viktigaste faktorerna.

Enligt Ramundbergets VD, Philip Flacké, är de mycket stolta och tacksamma över resultatet som också ger inspiration och energi till att utveckla Ramundberget ytterligare.

De fjälldestinationer som ligger topp fem på listan över rekommendationsbenägna gäster är:

  1. Ramundberget
  2. Tänndalen
  3. Bruksvallarna
  4. Lofsdalen
  5. Jotunheimen

I  den omfattande rapporten om fjälldestinationer användes metoden Net Promoter Score® vars resultat ger viktiga insikter om vad som driver egna och konkurrenters kunders lojalitet, vilket ger stöd till företag att minska kundbortfall och mobilisera lojala ambassadörer i kundkretsen.

För att ta del av rapporten kontakta våra vänner på Nordic Bench.

Läs hela pressmeddelandet här

 

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivet av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email