Chat with us, powered by LiveChat

Webinar 30/11
Samarbete post-Covid med Siri Wikander [People growth expert]

Ta makten över arbetslivets nya samarbetsformer och nyttja tiden i möten mer effektivt! Vad har vi lärt oss hittills post-Covid och vad kan vi göra annorlunda?

Lyckas med förändringar genom löpande feedback

Många företag upplever att de befinner sig i en ständig förändringsprocess. Hur vet man att en förändringsprocess är lyckad? När målen är uppnådda och medarbetarna har accepterat förändringen? Eller finns det andra frågor man bör ha i åtanke?

För att lyckas med en förändring bör du kontinuerligt mäta och följa upp de olika processerna. Om detta prioriteras bort får du svårt att veta när du gått i mål och om de önskade effekterna faktiskt uppnåtts. Hur ska du då kunna motivera liknande insatser och kostnader i framtiden?

Vad är då viktigt att följa upp i ett förändringsprojekt och hur gör man det på ett enkelt sätt?

Quicksearch och Catrin Brodin från Way! bjuder in till webbinarium där Catrin delar med sig av sina bästa tips för att öka förmågan att uppnå effekten i sina förändringar kopplat till HR. På ett enkelt och pedagogiskt sätt beskriver Catrin hur man med löpande feedback och uppföljning lyckas driva framgångsrika förändringar i mål.

Webbinariet äger rum fredag 20 oktober kl.08:30-9:15. Missa inte chansen att inspireras och utveckla din förändringsförmåga.

Anmäl dig genom att klicka HÄR

Catrin har mångårig erfarenhet från HR- och förändringsarbete i stora, globala organisationer och har under åren lett många olika typer av förändringsprojekt. Nu driver Catrin företaget Way! och är en mycket uppskattad föreläsare, kursledare och förändringsledare.

AAEAAQAAAAAAAAl5AAAAJDc4YTkzYmEyLTczZDctNDk3My04NmE2LWI1NjBhM2FiNzM4OQ

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Skrivet av:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email