Chat with us, powered by LiveChat

Vad tycker du om svenska banker och aktiemäklare?

I Quicksearch-koncernen ingår kunskapsföretaget Nordic Bench som är ett oberoende analysinstitut med 15 års erfarenhet av branschstudier. Med hjälp av Net Promoter®-metodiken kan företag jämföra hur de ligger till i förhållande till sina konkurrenter.

Just nu följer Nordic Bench upp privatpersoners nöjdhet och rekommendationsvilja för svenska banker och aktiemäklare.

Syftet är att konsumenter anonymt ska kunna ge sin feedback till de olika aktörerna på marknaden. Resultatet görs sedan tillgängligt för bankerna och aktiemäklarna så att de i sin tur bättre ska kunna anpassa sina tjänster, service och kommunikation – för att erbjuda  sina kunder en bättre kundupplevelse.

Var med och påverka med din feedback! Klicka HÄR för att komma till enkäten.

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email