Chat with us, powered by LiveChat

Ses vi på The Sales Conference?

Vårt partnerföretag ProSales arrangerar nordens största mötesplats för ledare inom B2B-sälj och marknadsföring. I år är det 10 års jubileum och Quicksearch kommer finnas på plats på Elite Park Avenue i Göteborg den 10:e oktober. Besök vår monter om du vill prata win/loss, Net Promoter Score® eller feedback.

Quicksearch och Prosales erbjuder marknaden en unik lösning för att analysera och följa upp win/loss, det vill säga varför säljare vinner eller tappar affärer. Forskning visar att företag som gör kontinuerliga win/loss analyser har 5-10% högre tillväxt än konkurrenterna.

Hoppas vi ses i Göteborg i höst!

Klicka HÄR för att läsa mer om konferensen och boka biljetter

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email