Chat with us, powered by LiveChat

Två projektledare inom medarbetarundersökningar och HR-processer

Brinner du för feedback, är noggrann och strukturerad och drivs av att leverera agerbara insikter till dina kunder? Då ska du söka rollen som projektledare hos oss på Quicksearch!

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vid behov ger vi även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på medarbetarnas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-System och har kontor i både Halmstad och Stockholm.

Om tjänsten

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som trivs i rollen som projektledare och rådgivare inom HR. I både Stockholm och Halmstad utökar vi vår grupp av projektledare och söker personer med goda kunskaper inom HR-avdelningars arbete och utmaningar. Rollen innefattar att du agerar konsultativt stöd vilket innebär att du är en person som känner dig bekväm med att rådge chefer och HR i det framtida förbättringsarbetet. Det är centralt att du ständigt har kundens behov i åtanke och inte är rädd för att sälja den lösning som krävs.

Som projektledare har du eget budget- och kundansvar. Du hanterar och ansvarar för projekt i form av medarbetarundersökningar eller uppsättningar av löpande undersökningar av HR-processer. Du har även ansvar för en egen säljbudget för i huvudsak befintliga kunder men även nya. Till din hjälp har du en kundansvarig, projektsupport och tekniskt stöd.

Din profil

Vi tror du har gedigen erfarenhet från HR i någon form och en vana av att driva projekt. Du har en stark egen drivkraft och triggas av att hitta lösningar åt kund och av att göra affärer. Det är meriterande om du har arbetat med NPS® (Net Promoter Score) eller har erfarenhet av undersökningar, men det är inget krav.
Vi ser att du är utåtriktad och kommunikativ med god förmåga att kunna bygga relationer både externt och internt. Du är duktig på att koordinera samt är mycket noggrann och strukturerad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förbättringsarbete inom HR och att du kan vara en del i utvecklingen av de tjänster och stöd vi erbjuder våra kunder.

Quicksearch erbjuder…
…dig att vara del av ett familjärt och entreprenörslett bolag. Organisationen är platt och du har en chans att vara en del av vår utveckling. Vi kompetensutvecklar dig inom undersökningar, statistik och NPS.

Ansökan

Maila oss på rekrytering@quicksearch.se för att skicka in din ansökan eller ställa frågor om tjänsten. Märk ditt mail ”HR-projektledare” och var noga med att skriva vilken stad du är intresserad av att arbeta i.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att höra av dig.

 

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email