Vi fyller år!

1997 grundades Quicksearch av Ulf Larsson och Jonas Malmberg som än idag är ägare och verksamma i företaget. 20 år senare har företaget växt till 30 medarbetare i Stockholm och Halmstad som alla brinner för feedback utifrån olika perspektiv.

Från starten har Quicksearch alltid stått på två ben, en del systemutveckling och en del konsulter och projektledning. Detta har gjort att vi har kunnat leverera unika lösningar inom kund- och medarbetarundersökningar till våra kunder.

1997 var vi först med pekskärmsundersökningar och en av de första inom webbenkäter. Vi har fortsatt vara innovativa och banbrytande inom vårt område och idag utvecklar vi nästa generations feedbackplattform med första releaserna under 2017.

Ikväll är det äntligen dags för vår 20-årsfest! Då vi grundades i Halmstad har vi valt att hålla vår fest vid havet i vackra Tylösand. Firandet sker tillsammans med personer som på olika sätt hjälpt till att forma och utveckla Quicksearch under de här åren. Vi ser fram emot en helkväll ihop och att fortsätta förbättra världen med feedback.

Vill du veta mer om vad dina kunder och medarbetare tycker? Hör av dig till oss så kan vi, med vår 20-åriga erfarenhet, berätta vad vi kan göra för just er.

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post