Chat with us, powered by LiveChat

Bokrelease om förändringsarbete

Catrin Brodin från Way! gör debut som författare och bjöd in till bokrelease där hon stolt visade upp sin bok Att leda förändring – så funkar det, i Östasiatiska museets bibliotek på vackra Skeppsholmen i Stockholm.

Catrin började sin karriär på Quicksearch vid starten 1997 och nu 20 år senare har hon hunnit med att leda förändringar i stora organisationer och samlat värdefull kunskap och erfarenhet inom området i en pedagogisk och lättläst bok. Boken riktar sig till ledare som står inför förändringsarbete.

Eventet lockade många mingelsugna och på plats under kvällen fanns Quicksearch representerade och lät gästerna testa sitt företags förändringsförmåga.

Vi erbjuder olika tjänster inom verksamhetsutveckling och facilitering i efterarbetet för att verkligen få något att hända efter er medarbetarundersökning eller kundundersökning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tveka inte att höra av dig!

Vi finns här för att svara på frågor, guida dig och ge dig rätt beslutsunderlag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email