The Sales Conference!

Den 22 november ställer vi ut på The Sales Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. Konferensen arrangeras av vårt partnerföretag ProSales och har som syfte att sätta fokus på framtidens B2B försäljning.

Under dagen kommer besökarna få ta del av spännande föreläsningar och verklighetsbaserade case från både svenska och internationella säljorganisationer.

Det som vi laddar allra mest för är vår VD Göran Alméns breakoutsession. Klockan 13:25 går han upp på scen för att prata om hur man undviker att låta ens säljare jobba i motvind. Med hjälp av träffsäkra exempel levandegör han nyttan av feedback och hjälper dig att förstå vikten av att minska avståndet mellan ditt företags självbild och kundens uppfattning.

Vi ser fram emot en dag full av nätverkande och erfarenhetsutbyten med företag som bland annat Microsoft, LinkedIn, DW Interactive,  Inspiration Company och Netigate. Hoppas vi ses på Nordens största konferens inom försäljning!

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post