Vilka skidorter är besökarna mest nöjda med? Vi vet!

Det börjar bli hög tid att planera in vinterns skidsemester. Vill man inte åka till Alperna finns det många bra alternativ i Sverige. Åre, Sälen, Vemdalen… Men vilken skidort har egentligen flest nöjda besökare? Vårt systerföretag Nordic Bench har samlat in feedback från 2800 personer som besökt svenska fjällanläggningar. Frågor har besvarats om bland annat nedfarter, nattliv, barnvänlighet, spår för längdskidor och om anläggningen levererar värde för pengarna. Resultatet har sammanställts i en utförlig rapport där man tydligt kan se vad som skiljer de olika fjälldestinationerna åt ur besökarens synvinkel.

Många av oss trodde att Åre skulle knipa förstaplatsen men så blev det inte. Istället hittar vi Tänndalen och Funäsdalen i toppen och Åre först på fjärde plats. Du kan ta reda på var din favorit bland fjällanläggningar hamnar genom att läsa den artikel som Allt om resor skrev om rapporten.

Just nu har Nordic Bench en undersökning ute om de olika apotekskedjorna. Ta chansen och tyck till!

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post