Redo för höst!

Nu börjar det kännas i luften att hösten är här. Även om sommaren varit efterlängtad så är det alltid skönt när vardagens rutiner börjar komma igång igen. De första lite trevande veckorna efter semestern är över och vi är nu i full gång med alla projekt.

I vanlig ordning rivstartade vi hösten med en ordentlig kick-off i Halmstad. Under våra dagar ihop hann vi med att välkomna nya medarbetare till QS-familjen, en hel del utbildning och till sist en härlig middag i Tylösand. Efter en lång sommar känns det fantastiskt kul att alla är på plats igen. Nu är vi fulladdade med energi och mer än redo att ta oss an hösten!

 

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post