Expressen ringde…

.. och ville veta mer om Nordic Benchs rapport om bilverkstäder vilket resulterade i en artikel.

1700 bilägare fått ange hur pass villiga de är att rekommendera sin bilverkstad till andra. Av de tio aktörerna som medverkar i rapporterna är det Toyota som står som solklar vinnare med ett NPS-värde på 42. Deras värde ligger högre än branschgenomsnittet inom alla de områden som tas upp i rapporten. I undersökningen mäts hela processen, från upplevelsen vid bokning till betalning.

– Analysen visar att kunder med tjänstebil generellt sett är mer kritiska och mindre benägna att rekommendera sin bilverkstad än vad kunder med privatbil är. Detta gynnar således Toyota auktoriserade bilverkstäder som har en mindre andel kunder med tjänstebilar än vad många andra märkesverkstäder i studien har, säger Jan Borg, vice VD för Nordic Bench.

Vill du ta del av hela rapporten kan du kontakta Nordic Bench.

Passa även på att gilla Nordic Bench på Facebook så du inte missar chansen att vara med att tycka till inför nästa rapport.

 

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post