Nordic Bench uppmärksammas i DI!

Vårt systerföretag Nordic Bench är ett oberoende analysinstitut med 15 års erfarenhet av branschstudier. Med jämna mellanrum publicerar de undersökningar där konsumenter kan dela med sig av sina åsikter och samtidigt ha en chans att vinna fina priser.

Nu har DI intervjuat vår VD Göran Almén angående Nordic Benchs rapporter. Den senaste rapporten baseras på en nyligen avslutad undersökning där drygt 2300 svenskar deltog. Respondenterna fick ange i vilken grad de kan tänka sig att rekommendera sin mobiloperatör till vänner och kollegor. I rapporten konstateras att Halebops kunder är de som i högst grad kan rekommendera sin mobiloperatör.

Undersökningen har utförts med hjälp av metoden NPS® (Net Promoter Score) som används för att mäta kundlojalitet. Kunder till respektive mobiloperatör har fått ange i vilken grad de kan tänka sig att rekommendera sin mobiloperatör till andra. Med hjälp av tydliga diagram jämförs de olika aktörernas resultat samtidigt som förklaringar ges till NPS-värdet.

Nordic Benchs oberoende telekomstudie kommer att utföras ett flertal gånger per år. Rapporterna blir ett kostnadseffektivt sätt att se hur strategiska beslut påverkat konsumenten samt hur man står sig gentemot sina konkurrenter. Det finns tre rapporter inom Telecom – Internetleverantörer, TV- och Mobiloperatörer.  Inom kort släpps fler rapporter som baseras på sammanställningar inom branscher som dagligvaruhandeln och skidanläggningar.

 

Vill du vara med och uttrycka din åsikt? Just nu har Nordic Bench en undersökning ute som handlar om bilverkstäder.

Har du haft bilen på någon av de större verkstadskedjorna? Är du nöjd med resultatet och det bemötande du fick? Klicka här för att berätta om din upplevelse: https://bit.ly/1sFBPtB

 

Om du vill läsa mer om Nordic Bench kan du gå in på: https://www.nordicbench.se

Här hittar du DIs artikel: https://www.di.se/artiklar/2016/5/29/svenska-kunder-totalsagar-tv-operatorer/

Har du inte tillgång till DIs PLUS-artiklar? Inga problem! Artikeln går även att läsa här: https://workbook.quicksearch.se/Upload/1/qs-di.png

 

NB i DI

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post