Vi söker projektledare till vårt Stockholmskontor

Vill du förbättra världen, brinner för feedback, är noggrann och strukturerad, älskar att bygga relationer, gillar att driva saker, kan fokusera på flera saker samtidigt, älskar gott kaffe, gillar att gå barfota, gärna hänger på någon sportsbar med kollegor eller kunder, är en god värd åt dina gäster, är en god lyssnare, älskar att stå i centrum, är produktiv och leveranssäker, kan hantera HR-, Marknads- och Säljfolk, har lätt att växla mellan socialt och skarpt läge, har lite kul erfarenheter i bagaget, är expert på att leda kunder, fortfarande älskar att leverera det lilla extra, är hungrig på att utveckla befintliga kunder, sällan gnäller, kan ge kollegan en klapp på axeln, vill sätta flaggan på en topp, är beredd att haka på vår resa?

Har du dessutom Högskoleutbildning el motsvarande, kanske har du jobbat som projektledare tidigare och bor i Stockholm?

Då tycker vi att du skall kontakta oss!

Vi söker Projektledare till vårt Stockholmskontor.

För mer information kontaktar du Anna Kilander, Projektchef på 0704-10 35 64.

Välkommen med din ansökan till: anna.kilander@quicksearch.se

  • Ja, tack! Jag tar gärna del av tips, trender, index och exklusiva erbjudande inom medarbetar- och kundundersökningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela inlägg
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Dela via e-post